Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hei, kiitos kun olet yritykseni Mielekäs Elämä kotisivuilla.

 
Olen Minna VainioPsykoterapeutti (Valvira, kognitiivinen ja ratkaisukeskeinen ET), Perheterapeutti (Voimavarakeskeinen & dialoginen ET), Business& Life Coach, fysioterapeutti sekä tanssinopettaja.

Olen erityisen kiinnostunut positiivisesta psykologiasta ja hyödynnän sitä sekä kognitiivista, ratkaisukeskeistä ja psyko- fyysistä tietämystäni työssäni. Olen käynyt hengitys itsesäätelyn- ja vuorovaikutuksen tukena (hengityskouluohjaaja) ja Mindfulness-stressinhallintaa hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla koulutukset sekä NLP Master practise (ajatusten muuttamista kielen avulla) koulutuksen. Tekemistäni firstbeat hyvinvointi-analyyseistä ja firstbeat stressin hallintakoulutuksesta on hyötyä, auttaessani asiakkaita palautumisessa, unen ja liikunnan sekä stressin säätelyssä.

Psykoterapiassa kiinnostuksen kohteinani ovat erityisesti ahdistus, masennus, uupumus, syömishäiriöt, unettomuus, avioerotilanteet, vuorovaikutus- ja seksuaaliongelmat, työhyvinvointi, stressi, elämänhallinta- ja elämänmuutostilanteet nuorilla ja aikuisilla, sekä ruuhkavuosien ja vammaisuuden mukanaan tuomat ongelmat perheissä.

Erotilanteissa voi jo muutamasta keskustelukerrasta olla apua. Pari- ja perheterapiassa on käymästäni seksuaaliterapiakoulutuksesta apua. Minulla on Kela-pätevyys yksilöterapiassa ja perheterapiassa aikuisille ja nuorille (16-25v.) ja perheterapiassa lisäksi Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen Kelan ostopalvelusopimus.

Mieltään voi kehittää yhtä lailla kuin fyysistä kuntoaan. Kuka tahansa voi palkata itselleen Life coachin tai terapeutin valmentamaan työn ja arjen tasapainon sekä mielenrauhan saavuttamisessa. Muutoskohteena voi olla stressin- ja ajanhallinta, itsetuntemuksen parantuminen tai vaikka painonhallinta.

Voit tehdä ajanvarauksen Helsingin vastaanotolle myös Minduu.fi-palvelun kautta ja varata ajan myös videovälitteiseen terapiaan. Psykoterapiaan voi hakeutua itse tai lääkärin lähetteellä Kelan tukemana.

Uskon, että ihmiset voivat pienin muutoksin arjessaan, terapian ja valmennuksen avulla saada apua työssä jaksamiseen. Toivo, innostus ja elämänilo lisääntyvät. Varhainen yhteydenotto ehkäisee uupumista.

Yritykseni Mielekäs Elämä tarjoaa kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluja; psykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa, valmennusta, luentoja sekä koulutusta yksityishenkilöille, pareille ja perheille sekä yrityksille ja yhteisöille.

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1990 lähtien. Ensimmäiseltä ammatiltani olen fysioterapeutti ja erikoistunut lasten neurologiaan (NDT) sekä vauvaterapiaan ja työskennellyt vammaisten lasten perheiden parissa. 20 vuotta toimin myös ryhmäliikuntaohjaajana ja tanssinopettajana. Psykoterapian lisäksi tällä hetkellä kirjoitan myös kauneusjaterveys.fi sivustolle.

 

Helsingin vastaanotto: Psykoterapiatori, Töölöntorinkatu 2 B 19 a(4.krs) 00260 Helsinki. 

Yritysvalmennus: Yrityksen omissa tiloissa.