Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

RYHMÄVALMENNUS

 

"Mielekästä on viihtyä työssä ja menestyä valitsemallaan uralla."

 
 
Työelämässä ihmisten henkiset voimavarat, jaksaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeässä asemassa, jotta myös yritys menestyisi.

Yritys voi ostaa räätälöityjä ryhmävalmennuksia omista tarpeistaan esim. muutoksen johtamisesta, irtisanomistilanteet, työpaikan ilmapiirin parantaminen, fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi eli energiaa elämään ja töihin sekä valmentava esimies.
 

Valmennus on workshop-tyyppinen ja se sisältää teoriaa ja harjoituksia. Harjoitukset tehdään itsenäisesti, joten osallistujien yksityisyys säilyy koko ajan.Siinä otetaan huomioon yksilön kokonaisvaltaiset tarpeet työssä jayksityiselämässä. Valmennukset auttavat ihmisiä menestymään, lisäävät ihmisten työssä jaksamista, tavoitteiden saavuttamista ja näin tuovat hyvää oloa töihin ja arkeen.


Yritys voi ostaa viidestä eri teemasta koostuvan ryhmävalmennuspaketin, joista jokainen on oma valmennuskertansa. Tai yhden 2 tunnin valmennuskerran.

TYÖHYVINVOINNIN RYHMÄVALMENNUKSEN TEEMAT:

- Ajanhallinnan johtaminen

- Sosiaalisen hyvinvoinnin johtaminen

- Tunne-elämän johtaminen

- Oman elämän johtaminen

- Stressinhallinnan johtaminen

Soita ja kysy lisää ryhmävalmennuksen teemoista ja hinnoista!

Tavoitteena on aina kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva, optimistisen asenteen omaava yksilö, joka viihtyy arjessaan ja menestyy työssään.

slogan

  

 ryhmävalmennus

 
 
 
LISÄKSI LUENTOJA JA KOULUTUSTA:
  • kokonaisvaltaisesta psyykkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista
  • henkisestä valmennuksesta
  • kiireen kesytyksestä
  • mielen kuntokoulutuksia